fredag 9 januari 2009

En tur på stan.

Tidigare ikväll åkte jag in till stan med min far. Stanna upp där och ta in orden. In-till-stan. Med-min-far. ;O)

Han var hos oss på spontanmiddag - plättar med nykokt jordgubbssylt (japp S - G har bockat av på listan! :O)) och grädde - en typisk fredagsmysmiddag. G's föräldrar var också här - farmor stekte alla plättarna medan jag körde tvättmaskin och kastade barnen i badet. G och hans far har jobbat med att sätta upp dörrfoder, golvsocklar och taklist.

Svärföräldrarna åkte hem till ön och lugnet lägrade sig något. Vi fick oss en kopp kaffe, då jag kom på att jag var i absolut behov av make up-borttagning. Jag hade helt slut hemma och hade målat ögonfransarna. Så om jag inte skulle vara tvungen att rycka bort själva fransarna, så var det ny produkt som gällde.

Pappa var ju på väg hem, så jag föreslog att vi skulle svänga om stan. Han hakade på och klockan var väl drygt halv sju. Smedjan stänger nitton och när vi klev in var det spöklikt stilla där.
Jag visade vart jag skulle och pappa lullade in på Teknikmagasinet. En stund senare hade jag en ny produkt i handen och pappa en ny eltandborste (inspirerad av vår nya, som vi FICK av syrran och S! Helt galet fin present!).

Så kan det gå. Pappa och jag. På stan. En himla kort tur, men dock! ;O)

5 kommentarer:

teapot sa...

Psst! Varmt vatten och litelitelite tvål funkar utmärkt som make-up remover. ;-) Dessutom blir det helt rent, till skillnad mot sådana där make-up remover produkter som alltid lämnar en massa skräp kvar till dagen efter som gör att man får en tjusig förmörkning under vardera ögat...

Morskan sa...

Alltså. _Ingenting_ biter på Lancômes mascara. Ingenting. :O) Jag lovar. Och jag har aldrig det där problemet nuförtiden med rester. Kanske en mikrosnutt i inre ögonvrån, men inget på hud eller i fransar.

Morskan sa...

Alltså - den är vattenfast.

Morskan sa...

Om du undrade.

Morskan sa...

:O)