tisdag 16 april 2013

Tisdag kväll.

Vi tittar på hockey. Det är ju tur att i princip inga läser den här bloggen, då jag erkänner att vi ser matchen inspelad. Finns ju ingen möjlighet att börja se en match klockan sju då man har småbarn.
Luleå och Skellefteå möts i vad som i hockey-Sverige (eller åtminstone i Norr- och Västerbotten) kallas för drömfinalen. Till och med jag kan uppskatta det och känna mig litet småmallig över att det är två lag från norr som är i final i Elitserien. :) Luleå ligger tyvärr under med 0-2 i matcher och i denna tredje match står det nu 2-1 till Skellefteå. Så det ser inte helt ljust ut. Förlorar Luleå idag, är de tvingade att vinna kommande fyra matcher för att ta det eftertraktade guldet och det känns ju inte lättsamt att tänka på.
Norah började sjunga i kör förra tisdagen. Andra gången ikväll och upptädande inför publik (stor!) på Valborgsmässoafton, vid majbrasan på Skurholmsberget. :)
Mer intresserade är vi dock inte G och jag, än att G sitter och surfar på telefonen och jag bloggar. ;)

3 kommentarer:

Birger Johansson sa...

Hockeyfebern har spridit sig, det är ju stort, större är ju att Norah har börjat sjunga i kör, det blir ju intressant att höra!
Krama henne!
Vad gör Ruben under tiden?

en annan sa...

Mehhhh asch! Skellefteå vann, attans.
Så kul att hon kom iväg på kör! JÄTTEJÄTTEBRA!! :-) Jag hoppas vi får iväg pojkarna på körsång i någon form. Jag har span på en dagtidsaktivitet här, vi skall bara bli lite friskare och äldre först. :-)

en annan sa...

En dagtidsaktivitet som innebär SÅNG då, förstås.
Och egentligen är nog Elli stor nog nu, när hon nu faktiskt äter "in public" så att säga. Så vi skall nog ta oss in till den där "småbarnssången" snart! :-)