måndag 10 november 2008

Nio månader.

Så länge varar en graviditet (kan ju bara inte låta bli den kommentaren!) och nu ÄR DET SNART DAGS FÖR OSS ATT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAAAAAAAAAAAAAA! :O) :O) :O)

Vi har varit gifta i nio månader och bröllopsresan närmar sig med fasansfull hastighet! ;O) Jag har hela tiden vetat att det skulle bli så här - ingenting, ingenting, ingenting och så jösses, nu är det dags!

Om två veckor, nästan på minuten, åker vi till Stockholm för att där träffa våra syskon litet, innan vi sedan dagen efter lättar mot NYC.

Vad har vi då förberett? Ja, jag har skaffat nytt pass (fel efternamn på det gamla!). Igår var vi till min far och scannade in passen, våra körkort, försäkringspapper från försäkringsbolag respektive kreditkortsutgivare. Vi tänkte webba de dokumenten, så att vi kan visa att vi hade dem om det värsta (nåja...) skulle hända och vi skulle bli papperslösa.

Ingen som helst packning existerar ännu. Jag vet att det kommer att ske under helgen innan avfärd. Jag är inte kapabel att packa tidigare än så. Vi har fått kontakt via syrran med en New Yorkare, så jag skall skriva honom och fråga om klädtips inför vistelsen. Jag anar att det kommer att vara kallt, men är det blött mestadels eller torrt? Styr val av skodon en aning. Jag tog faktiskt och behandlade mina snygga svarta vinterskor häromkvällen, med New York i bakhuvudet. Snart skall de sulorna trampa New Yorks gator. Hur fantastiskt är inte det? :O)

Igårkväll fick vi en stor, fin papperskarta av fadern sedan han var där. Jag satt och tittade på gatorna kring vårt hotell och kände plötsligt att "tänk om jag aldrig vill åka hem igen?". Fast då måste vi förstås ta dit våra barn! ;O)

Vi har ett mycket viktigt brev att skriva innan vi åker. Jag har för avsikt att för våra närmaste deklarera vilka vi vill skall ta hand om våra barn om det _verkligen_ värsta skulle hända. Detta för att alla skall veta det och inga diskussioner skall kunna uppstå.

Äh, måste väl gå och få något gjort idag också. :O)

2 kommentarer:

en annan sa...

Yo! S berättade just att när han var i NY 31 okt - 5 nov var det 15-20 grader varmt. I själva staden är det ganska varmt i sig också, säger han. Det bör ju ha blivit lite kallare fram emot månadsskiftet till December, jag HOPPAS ni får se stan i snöskrud!! Kolla med min kollega för mer akkurat väderinfo! :-)

Morskan sa...

Ska göra det! Jag såg i helgen på den norska sajten att det var 16 grader minsann.