onsdag 3 december 2008

Hemma igen!

Vi kom hem i eftermiddags, hem igen till våra två små barn som vi längtat efter gränslöst, men som vi ändå släppte litet taget om medan vi var borta.

Allt har gått suveränt bra! Hotellet var perfekt i all sin enkelhet och även om vi shoppat en del, så är det faktiskt ätandet som vi lagt tyngdpunkten på. Och så har vi gått. Och gått och gått och gått!

Staden är underbar och som en hommage till min älskade syster, lägger jag ut den här bilden som en försmak på våra upplevelser (några gånger önskade jag att jag haft syrran som resesällskap - det är inte alltid optimalt att resa med maken! Intressesfärerna överlappar inte helt bra! ;O)).
Aahh... Them bags! :O)

2 kommentarer:

en annan sa...

Ohhhhhh... them bags! Alltså fatta, jag är inte säker på att vi skulle överleva en tur till NY tillsammans!! :-D :-D Eller, kanske mer precist, om våra bankkonton skulle överleva! :-D Vi får sätta upp det som mål till någon av våra 50-års dagar typ???? :-) Eller båda!

Morskan sa...

Ja! Det låter som en plan tycker jag! Jag sade till G medan vi var där, att det här lär vi väl inte göra om förrän om 10 år och då måste vi ha barnen med. Utan att ljuga en gnutta, tänkte jag att ni skulle vara med också och så skulle vi då och då helt enkelt dela på oss, så att du och jag fick gå på egna strövtåg ibland. :O)

Det finns SÅ mycket att se och göra! :O) Skulle gå hur bra som helst med barnen! Det var hela tiden föräldrar ute med barn, i vagn eller gåendes och hur roligt vore det inte att se dinosaurieskeletten genom barnens ögon! Och Bronx Zoo! Och det stora akvariet på Brooklyn! Och en kul show! Och en kul bio! Barnen är ju så stora då och ändå så jämngamnla!