måndag 8 december 2008

Upp två kilo... XO)

Jag har gått upp exakt två kilo under den här resan. Kände det såklart på kläderna redan medan vi var där. Hoppades att jag bara var litet svullen. ;O)

Men det kanske inte var så konstigt, med tanke på det vi åt, eller egentligen portionsstorleken, som för mig personligen var minst dubblerad, eller kanske litet mer än så också... :OP Tänkte att vårt idoga promenerande skulle uppväga en del, men inte nog på långa vägar tydligen!
En av "bruncharna" vi åt på det som blev vårt "stamställe", The Grey Dog's Coffe.
Amerikanerna hade godis också, men det var i sanning inget att ha. Fyllde dock en fin burk med plockgodis, för att jag ville ha... just burken. XO)
Slutligen, på begäran från Bästisen - ett till skyltfönster! :O) Detta och det första skyltfönstret hör till Bloomingdale's. Ett av de varuhus jag INTE var in i. Av uppgiven hänsyn till en intill döden uttråkad G. ;O)

4 kommentarer:

en annan sa...

JAG DÖR! Fy fanken så jag saknar Australien ibland!

en annan sa...

Förstås för att det är enda stället jag smakat något som skulle kunna påminna om det på översta bilden...

en annan sa...

Och det fanns inte gott godis i Australien heller.

Morskan sa...

Å, jag fattar! Jag tänkte också på Australien, all den där färska frukten och dito bär, till särskilt frukostarna. I min skål med bären är det Irish Oatmeal - betalade $6 för havregrynsgröt med bär och frukt! Helt galet men supergott! :O)

Nä, godiset var inget att hurra för, men det fanns Swedish fish och minsann Australian licorice. De svenska fiskarna smakade som de gör här hemma och den australienska lakritsen var - näpp, inte god. :O)