onsdag 6 juli 2011

Resan norrut.

Sista två dagarna i huvudstaden bjöd på mulet väder och modesta arton graders värme. Regnet hängde i luften hela tiden och litet blåsigt var det också.

Så styrde vi norrut igår och sedan dess har vädret bara förbättrats. ;) Vi sov gott på Hotell Södra Berget, för samma peng som vi betalade på lantgården. Hotellet hade ett fantastiskt lekrum, där barnen lekte som galningar innan vi var tvungna att avbryta för ett snabbt kvällsmål, dusch och nattning.

Efter detta satt vi vuxna inklusive S's mor med sambo ute och pratade och såg solen gå ned med en vidunderlig utsikt från toppen av Sundsvalls södra stadsberg. :)

Här ute vid kusten skiner solen och det är tjugofyra grader varmt. Vi har precis haft ett perfekt stopp med fika vid Björnstugan, en liten bit söder om Örnsköldsvik. Där fanns diverse åkattraktioner plus en hoppborg - rena himmelriket för våra småtokar. :) Vi köpte kaffe och läsk och åt av syrrans medhavda rabarbersmulpaj.

Nu spränger vi vidare norrut i finbilen medan syrran och resten av hennes anhang möjligen tar det litet lugnare. Tanken är att stråla ihop i Umeå för en sen lunch, efter att Ruben och jag varit in på Crocsbutiken och botaniserat bland deras foppisar. :)


- Lagt upp via BlogPress från min iPad

Location:Husum,Sverige

1 kommentar:

Birger sa...

Kul, det verkar ju gå bra för er...välkommen hemåt..:)