tisdag 13 december 2011

Första kameran.

Norah har redan sedan ganska länge varit intresserad av att fotografera. Kanske går det i arv? ;)

Jag fick en gammal, manuell kamera då jag var ganska liten, men förmodligen litet äldre än Norah. Jag rattade och grejade med den och det blev nog bilder. Senare fick jag ta över pappas Yashica och fortsatte att fota med den.

Jag har minnesluckor och minns i skrivande stund tyvärr inte om jag hade någon fler kamera efter Yashican, innan G och jag sedan skaffade vår första digitala kamera. Efter den hade vi en till digital kamera och nu använder jag nära hundraprocentigt vår digitala systemkamera.

Det är bara ett par dagar sedan Norah senast sade att hon ville ha en kamera och jag är så himla glad att vi nu kan ge Norah den här lilla godsaken imorgon på hennes sjunde födelsedag! Kameran är som en liten pärla och ganska sobert rosa faktiskt. ;)

Så - för sju år sedan hade jag invigt vårt nyrenoverade badrum med ett bad, mest av allt för smärtlindring. Vi sov natten hemma - eller G sov, jag hade rejält värkarbete. Vid sjutiden på morgonen gick vattnet och på eftermiddagen föddes Norah och vi blev föräldrar, våra föräldrar blev mor- och farföräldrar och våra syskon blev moster och farbror.

Så fantastiskt!
Det är snyggingen till vänster som fyller sju år imorgon! :*

3 kommentarer:

Birger sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Birger sa...

Är inte livet fantastiskt, att lilla Norah har hunnit bli så stor och fin, men det finns ju påbrå...:)

en annan sa...

Grattisgrattisgrattiskramar från söder! :-)