tisdag 27 november 2012

Bummer.

G har ju en ny telefon. Den här gången utan att tappa den gamla först. Den här gången bara för att han ville. Och kan. Han har nu en sådan där som han tidigare sagt att man inte behöver, om man redan har dess föregångare. ;)

Men sicken otur då. På nya telefonen kan han inte använda appen Instagram. Appen är inte kompatibel med telefonen. Eller antagligen egntligen med versionen av android som är i just den telefonen.

Nu är ju inte G den mest entusiastiska användaren av Instagram, men ändå. Jag hade lämnat tillbaka telefonen.

Rubriken då. Jag tycker oftast att det är jättelätt att sätta rubrik på inläggen. Förhållandevis ofta kommer rubrikerna till mig på engelska. Inte särskilt ofta sätter jag rubriker på engelska. På Instagram, som jag snurrade på om här ovan, skriver jag däremot enbart på engelska. Det är mitt utlopp för den skrivna engelskan. Jag skriver något enstaka på svenska när det är något speciellt, men annars bara engelska.

Det är roligt! Jag tänker jättemycket på engelska. För några år sedan kom jag äntligen över mitt behov av att ha text till filmer och jag är salig över att vara så pass flytande i ett främmande språk. Tacksam är jag och tar alla chanser jag får att prata engelska. Senast idag hade jag en patient som pratar engelska och det går näsan lika lätt som på svenska. Så bra!

Fick mig drygt två timmar på stan i eftermiddags. Shoppade förstrött men hyfsat målmedvetet kläder till barnen. Finkläder till jul och en del kommer att hamna i deras adventskalendrar. Så glad över årets kalenderidéer, men får ta det i ett annat inlägg (tiden, tiden)!

Det slank med en helröd lång tunika/klänning till mig också. :) Skall prova den nu, innan jag hoppar i duschen. Därefter tror jag vi klämmer en Ben & Jerry's tillsammans med dr House. :)

3 kommentarer:

en annan sa...

Trevligt med shopping! :-) Alltid.

Morskan sa...

:)

Birger sa...

Ni är förunderliga, och tur är väl det
kramar