lördag 2 maj 2009

Jetlaggad.

Morfar bjöd på glass! :O)

G reste i ganska exakt ett dygn från Shanghai till Luleå. I tjugofyra timmar. Han kom hem omkring 23-tiden igårkväll och det var jätteskönt att få hem honom. Vi var vakna en stund till, G som är snabb och effektiv hann packa upp.

Idag har vi räfsat litet gammalt bås och G har fruktlöst gett sig på att byta till sommardäck. Förbryllad har han konstaterat att han ej orkar få upp muttrarna i hjulen. Han for till och med och köpte en mutterdragare, utan någon som helst nytta. Först ikväll kom han ihåg att våra vinterhjul är monterade av proffs, då vi köpte nya i år.

Ikväll gick G omkull. När barnen var nattade, litet senare än vanligt, bekände han att han var så himla trött. Jag tog det först inte på allvar, men nu är det bara att konstatera att tidsomställningen inte alls är gjord ännu. För G råder Shanghai-tid och det betyder att klockan är vansinningt sent, typ snart dags att stiga upp.

Så han gick just och lade sig. Och jag får dricka mitt ginsengte ensam. G har importerat en del te till mig (oss). Tre sorters teblommor, alla jasminte och så detta ginsengte.

Natti.

Inga kommentarer: