onsdag 1 december 2010

Ny hylla.

I gamla köket hade jag ett "hål" i en bänk som stod på golvet till höger när man gick in i köket. I hålet förvarade jag huvudsakligen årets kataloger och glossiga magasin - litet sådant, som jag faktiskt ville spara och faktiskt också rensade ut vid nyår eller då de nya katalogerna kom.

Jag funderar på några olika varianter. Den skall vara vit för att smälta in i tapeten i vardags, där den tänkta hyllan skall sitta på väggen till vänster där man går in.

Jag vill nämligen ha mina kataloger och magasin. :) De får bli en färgklick och inredningsdetalj samtidigt. Förutom kataloger, så tänker jag mig att någon konst kan bosätta sig på hyllorna också.

De två översta är väldigt lika varandra; den till vänster finns på Wika Möbler i Gammelstad, den till höger finns på EM. De två nedersta finns på IKEA.Så - vilken skall vi ha?

5 kommentarer:

Birger sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Birger sa...

EM-varianten, den ser ju smäckrastt ut - mindre hylla, mer innehåll

Morskan sa...

Men de där enskilda hyllplanen från IKEA då? Där beslagen är dolda och det ser ut som att hyllan kommer ut ur väggen? Inget emellan, bara vacker tapet. Och bra storlek på hyllplanen, så att man inte riskerar att t ex tidningar hänger ned i hörnen.

Va?

Men annars rätt tänkt. Jag vill att hyllan skall vara underordnad innehållet i det här fallet. :)

en annan sa...

Ja jag skulle tippa att hyllan bör rymma ett helt magasin/en hel katalog för att man inte skall uppfatta den som "stökig". :-) Alternativet är ju en korg på en hylla?
Jag både gillar och ogillar den sågtandade varianten (med rätt innehåll blir den läcker), men har alltid varit en fan av de där fristående hyllplanen (vi har ju två i vårt sovrum) för sin enkelhets skull...

Morskan sa...

Det bidde fristående, vita Lack. Fem stycken köpte vi. Jag tror det blir supert! :)