måndag 20 december 2010

Så ovanligt.

Det har hänt väldigt sällan egentligen. Och det är följaktligen väldigt långt mellan gångerna.

Men igår körde vi ut Norah till ön och hon fick därmed inleda sitt jullov. :) Hon såg också fram emot att få vara själv med farmor och farfar och hon kunde inte fort nog bli av med oss igår. :) Idag har Norah gräddat småplättar med farmor och varit ut och gått med Klinga (som gnagde av kopplet... X)) och en del annat smått och gott.Ruben ville gå på förskolan idag, då de stora barnen (dit han nu räknas) skulle få åka till Stadsparken och titta på julkalendern där. Trots hyfsad kyla hade det gått bra. :)

Norah såg fram emot att Ruben skulle komma ikväll. Innan vi körde ut honom till ön, åkte vi till Storheden och festade på Max och handlade litet på COOP Forum (hittade bland annat en röd hyacint som jag skall flytta till ett glas).
Vi tog med ut varsina stjärtlappar (heter det så egentligen?) som inhandlades ikväll, några leksaker hemifrån, ett par sång- och sagoskivor och så sagoboken som har en saga för varje dag fram till julafton. Adventskalenderpresenterna för de närmaste dagarna fick också följa med ut. Farmor har ett digert program planerat för barnen, så imorgon skall det bakas ett pepparkakshus och dagen efter skall de klä granen. Helt fantastiskt! :)

Sålunda ett par vilsna föräldrar kvar i stan. :) Inatt skall jag försöka sova utan att vakna. Imorgon ta mig till jobbet och bara bekymra mig om mig själv, utan stress brännande i bröst och mage. Trots att jag skall arbeta till och med dagen innan julafton, skall jag verkligen försöka låta julkänslan rinna in över mig.

2 kommentarer:

en annan sa...

GU så fina bilder!!!!!! :-) Njut nudå, käraste syster. *kramar*

Morskan sa...

G var ute med dem i sjutton minus i söndag och testade storkamran. :)

Borde jag gå och sova nu eller? ;)