lördag 27 oktober 2012

Hastigt och lustigt...

... drog Norah ut med Kassandra på litet "-Bus eller godis!". :) Norahs allra första och hon har faktiskt längtat. :)

4 kommentarer:

Birger sa...

Så söta dom är

en annan sa...

Ha ha! Läckert!! :-D

Meeeen... ÄR det inte lite tidigt att gå ut redan denna helg??? Hade det kommit någon hit hade vi inte haft något att bjuda på! :-o

Det har hänt oss två gånger - att påskkärringar har kommit förtidigt och att "bus eller godis" barn kommit för tidigt. Ena gången bad jag barnen komma tillbaka och kastade jag mig ut och köpte godis bara för att sitta där sen med en skålus gigantus full med godis som inga fler barn kom och bad om... 8-)

Morskan sa...

Å jösses, visst är det för tidigt. X)

Men tjejerna hade pratat ihop sig och så stod bara klasskompisen här, så jag hade inte hjärta att tvärneka Norah att gå.

Jag räknar kallt med att vi kommer att ha bus- och godissökande barn här hela veckan inkl nästa helg.

Total förvirring. :D Tack vare pappa hade vi godis hemma och jag skall fylla på litet, så vi har till veckans vedermödor.

Jag känner mig själv något inspirerad och har skaffat litet rekvisita t o m till G och mig! :D Tror jag skall försöka rådda ihop en läskig middag den 31/10 för familjen. :)

en annan sa...

Ha ha! Helt rätt. :-D
När vi hade Tobias "läskiga kalas" hade även vi vuxna tänkt klä ut oss lite läskigt, men som det blev var det bara ren tur att vi hade kläder på oss när gästerna började komma tidsoptimister som vi är.
Men huset är färdigdekorerat i alla fall, vi låter det mesta hänga kvar till efter nästa helg. :-)

Bäst att skaffa lite godis till den 31 oktober, då det kan komma några precist informerade barn... :-)