fredag 26 oktober 2012

Välsignade fredagkväll.

I våras köpte jag ju nya tofflor. I senaste månadsskiftet ansåg jag det tillåtet att börja använda dem.
Norah gjorde en snöängel när vi var ut till Brändöskär i söndags. <3
Herreje vad de är varma! Jag önskar att hela den kallfotade världen skulle få äga ett par sådana här. De är så pass varma, att jag får lov att ta av dem ibland. Jag är vansinnigt nöjd med flip-flopsen jag köpte vid samma tillfälle, men de blev i slutänden en storlek större samt en annan kulör än den jag avbildade. De var klockrent rätta på Rhodos. :)
Pappa har ätit middag här, tacos som en hel del andra också ätit just ikväll. Barnen har ätit popcorn och sett film och sover nu gott sedan någon dryg halvtimme. Smilla och jag har varit på kvällspromenaden och nu skall hon få sin kvällsmat. Jag tror att G och jag skall vegetera i soffan en stund (vi sitter vid köksbordet nu) innan vi knoppar in ikväll.

Flera intressanta sidor/(web)butiker har attraktiva erbjudanden just nu. Jag skulle verkligen behöva grotta ned mig, frossa i idéer och skicka efter julklappar och presenter. Men hur klara av det utan att somna? X) Kanske på söndag, efter två nätter med litet fler sovda timmar? Natten mot söndag får vi till och med en timme extra att sova på. Helrätt!

1 kommentar:

Birger sa...

Är inte den där x-tratimmen redan intecknad? :)