fredag 26 oktober 2012

Helg.

Låga, låga energinivåer, som ändå darrande klättrar litet inför utsikten av helg. :)

Hemma efter en bra arbetsvecka (meeen tröööött). Just ätit en portion av de här nya [för mig] flingorna som jag bara kände på mig skulle bli en favorit. Jag har inte läst in mig på alla nyttigheter, men smaksättningen med banan och kakao och konsistensen på flingorna (lagom krispiga, lagom tuggmotstånd) räcker så här långt. En ny, trevlig bekantskap. :)

Så då tar jag och remmar på mig pjucksen, drar på lurarna och vevar igång han Bublé igen, medan jag motionerar Smilla och mig själv.

Barnen hämtar jag upp på hemvägen och så bryter fredagsmyset ut. :)Dog in da hood.

5 kommentarer:

Veronica sa...

Härligt! Ha en trevlig helg!

Morskan sa...

Tack! Det skall vi! Och tack igen för att vi får låna vovven! :)

Birger sa...

Låter ju fint och vilken fin bild på Smilla, toppenhund

en annan sa...

Så himla perfekt att få låna en hund sådär! :-) Måste vara lite som mor- och farföräldrar när de får låna våra barn ibland... :-D

När nu Tobias fått fiskar har han pratat om att han vill ha fler husdjur, blir intressant att se hur tjatet utvecklar sig över åren... :-)

Morskan sa...

Det är jättebra att få låna Smilla! Barnen får prova och jag får motionera. Så pass att ena knät svullnat upp litet. Gaahh, så otränad jag är. X)

Och det är ju jättekul med husdjur. Kan man få se ert akvarium på litet distans, så vi får en uppfattning om dess omgivningar? :)