lördag 29 augusti 2015

Södra strand.

Jag engagerar mig litet för dåligt i nyhetsflödet och hänger inte riktigt med. Men jag gillar verkligen skarpt det som kommunen skapat på södra hamnplan. Vi har varit där två gånger tidigare i sommar och ätit glass och strosat omkring på planen.

Aktiviteterna höll igång till mitten av augusti och jag har sett att konceptet skall upprepas nästa sommar. Tummen upp för det!

Nu cyklade vi förbi den där planen i söndags, sista dagen på sommarlovet. Vi var på väg till den nu traditionsenliga middagen ute för att fira ut lovet så att säga, avsluta med något kul. Det här vattenplasket har jag aldrig sett tidigare, men det måste ju förstås ha funnits där hela tiden.

Heja Luleå!
Porlade högt...
... och lågt.

Det var helt givet inte helt trivialt att cykla på den här banan. Glatt peppade vi dock Ruben att testa (skulle inte ha testat själv med min stora cykel!).


2 kommentarer:

Birger Johansson sa...

Ibland lyckas dom, Kommunen, men vädret spelar ju stor roll
För att det skall bli nåt av det här så måste ju vädret vara som på dina bilder, minst.

kram

teapot sa...

Vi missade ju det där! Synd! Men, byggs det upp nästa sommar så kanske vi hinner förbi en sväng! :-) Här i byn skall det finnas värsta klätter/parkour/bmx/skate-stället, en bloggande mamma tipsade tidigare. Måste söka upp det också!