söndag 3 januari 2016

Läget.

Ville bara dela med mig av hur vädersituationen ser ut inför att syrran kommer upp med barnen. På gården och gatorna är inget annat än knölig, dödshalkig is. Ingen snö i sikte på hela veckan de är uppe.

Men kallt, på riktigt får man lov att säga och bara måttligt med vind, så nu kanske isen lägger på havet. Alltid något. Men hur som helst - inte direkt inbjudande till utelek. Promenader med Axi klarar man av och de behövs ju, men en dag på Leos kanske? Eller Teknikens Hus?

Barmark under tallarna. Där kan man springa. Heh.
Tiger passade på att spela litet när ingen märkte det (utom jag, men jag skvallrade inte).
Yoda var tomte och under morgonrocken var det Darth Vader-byxor.
Vi hade en lika avslappnad morgon så som vi haft de senaste morgnarna. Tidpunkten är ju lunchtid och vi åt frunch framför tv:n. V i l k e n lyx att kunna ta det så lugnt. Och hela familjen tillsammans. Vi tog det så lugnt, att vi till slut fick litet bråttom.

Norah har varit på terminens första ridlektion och det blev aktion med en gång. Redan under framridningen flög två ryttare av sina skvättiga ponnyer, som fått vila litet för mycket under julen. Hej och hå. Medan vi var i stallet, tog sig G och Ruben en långpromenad med Axi.

Nu är det kväll och vi är plus en, då Tuva sover över hos Norah. Imorgon arbetar G, medan vi andra har sovmorgon.

1 kommentar:

Birger sa...

problem med naturen, isigt och hårt, men här finns det lite vinter på marken, Vetenskapens hus är ju ett bra förslag för vetgiriga små stockholmare
Det var det värsta med hästarna, gick det bra för Norah då, gjorde dom sig illa någon av dom som flög av
Dramatiskt, Kram