fredag 10 februari 2017

Linne.

Bröllopsdag nummer nio är linne.
Gå, gå...
Bygg...
... bygg...
... byggelibygg...
... bygg.
... och gå.
Jag hade planer som vi endast pratat mycket löst om och igårkväll blev det klart att det inte längre går att äta frukost på Hemmagastronomin, som vi gjort en eller två andra bröllopsdagar. Då tänkte jag att vi skulle ta en hotellfrukost istället (G och jag hade tagit ledigt idag), men sölade så pass att det blev försent. De tre hotell vi kollade upp, slutade servera frukost kl.09:30.
Så hade jag tänkt att vi skulle ta Axi på långpromenad längs isbanan, men det blev inte heller. Istället tog vi henne på en gruvligt lång promenad runt Bredviken och Kronan. På Kronan byggs det så otroligt mycket, att vi inte tog oss fram utan fick lov att vända. Vet inte hur länge vi var ute, men skulle tro att det rörde sig om minst två timmar. Axi var väldigt nöjd sedan.

När vi kom hem, hade båda barnen kommit hem från skolan. Vi klädde på oss "stads"-kläder och åkte in till stan för fika och ärenden. Vi fick oss smaskigt fika på Börje Olssons och klarade sedan av ärendena.
Medan vi väntade på maten, så... ;-D
Innan vi lämnade stan, köpte vi med oss thaimat hem, vilket är många år sedan vi gjorde sist. Det var väldigt gott och avnjöts framför tv:n med med brasa och bra, bra film. Nu har vi tagit en paus och Norah har monterat en Smartphone VR Headset för 29 pix från Clas Ohlson. Får vi se bara om fånen hennes kör 3D/VR.
Mums!

1 kommentar:

Unknown sa...

Det var då ett riktigt motionspass, ser ni har varit förbi F5 på Kronan, känner igen spiraltrappen som är lindad runt en tall.
Vilken festlig mat, måste väl till om orken skall räcka
Kram