söndag 12 februari 2017

Plus minus noll.

Så kom den, hastigt och lustigt, den första gången Ruben skulle komma att sova borta. Det började med att Anupongs mamma frågade igår om Ruben ville följa och hoppa studsmatta. Vi skulle ju ut till ön, så jag frågade Ruben om han skulle vilja sova över hos Anupong, då det var hans enda chans att få följa och studsa också.
Packad och klar. Väntar. VILL iväg!
Den uppmärksamme ser att vi nu fått upp verktygstavlorna ovanför Rubens soffa, så att han fått upp sin arsenal från golvet. Plus litet annat. Helt kopierat från S i Tobias rum. :-)
Köpte en pytteliten plattång till Norah igår. Hennes nya, korta frisyr kräver något mindre än den plattång vi annars har. Kostade inte mycket, på Clas Ohlson. Blir spännande att se om den duger till något. Norahs hand för jämförelse av storlek.
Ruben svarade ja utan tvekan och där är vi nu. Vi sov ut imorse och åt ordentlig brunch och mitt i det ringde Moa och ville träffa Norah. Norah fick samma val - sova över eller inte träffas. Hon och Moa valde att sova över hos oss, det vill säga ute på ön. Det hade kunnat bli så att vi varit helt utan barn! Både väldigt främmande och spännande på samma gång. ;-D Jag är glad att vi (jag) tränat på Norah i några år nu, så att det gick riktigt lätt att lämna ifrån sig Ruben. <3
Tjejerna har haft det bra! De lekte ute då vi kom hit och sedan fikade vi medhavda semlor. Därefter drog de sig undan upp på andra våningen, medan resten av huset så sakteliga gjorde sig klara för middag. J o N kom och vi åt alla middag med efterrätt. Efter detta försvann tjejerna upp på övervåningen igen och har kollat på mello och ätit godis och lattjat med sina telefoner.
Ruben har också haft det bra. Anupongs mamma har skickat över några bilder, precis som jag gjort till Moas mamma. Så väldigt skönt med dagens teknik, som låter oss enkelt ta del av barnens upplevelser fast vi inte är tillsammans!
Svärföräldrarna gick i säng och resten av oss har sett film. Och ätit godis. En mycket trevlig kväll.

1 kommentar:

Unknown sa...

Det ser ju ut att ha varit en skön helg på det stora hela, roligt att barnen hittat bästisar som dom kan umgås med på fritiden, det är ju fint
kramar