måndag 14 december 2009

Norah, fem år.

Vi har firat vår lilla tös i två dagar nu. Igår, med moster, onkel och bästa kusinerna, mormor, Harry och morfar. Idag kom farmor och farfar. Mormor och Harry var kvar och firandet fortsatte under något stillsammare former. Morfar kom med och vi tog oss alla till förskolan där det både firades Norahs födelsedag samt Lucia. :O)

Kommande lördag tänkte vi oss ett litet barnkalas. Det blir premiär för oss - spännande!
Avslappnat långpratande med gudfamiljen. :O) Observera lillebror på väg upp. 8O)

Ikväll Skype:ade Norah och Ruben med farbror J och fick en förhandsvisning av den jättefina presenten som de kommer att få tillsammans. :O) Sedan ringde gudfamiljen och grattade över telefon.
Fortfarande i Lucialinne och tomtedräkt. Lillebror som älskar sin storasyster, gör precis som hon. Som pratar, pratar, pratar... ;O) Se så avslappnad och liksom i rätt mode Norah ser ut. En vision av tonåren? Hjäääälp!! XO)

Jag har varit ledig idag och mamma har hjälpt mig att hänga julgardiner i köket. De är så fina och juliga, att jag blir alldeles varm då jag kommer in i köket. En jättebra dag idag! Nu bara tre arbetsdagar kvar innan JULLOV!!

Läs gärna här, min bästa systers fins inlägg om Norah. *kramar*

2 kommentarer:

"bästisen" sa...

ååh, najs! Så där avslappnat såg det inte ut hos oss när vi pratade med Norah och Ruben. Alla stod runt telefonen, med alla sinnen på helspänn, "vad sa hon, vad sa hon" (alt han). När vi var osäkra nickade vi förnumstigt och sa "ÅÅÅhh" eller "OK!".

Mmmm, så vare!

en annan sa...

Så roliga bilder! :-D Skönt att det blev en bra dag! *kramar*