torsdag 9 augusti 2007

... and along came Polly!

I mitt vuxna liv är Polly verkligen en stadig favorit. Inte superfavoriten, men finns där i basen av mina favoriter. Och nu finns en ny smak. Till.

Jag är skeptisk till att förvanska klassiker. Som Dajm till exempel, som man satte apelsin eller något annat krafs i för några år sedan. Eller som många nya smaker på Polly. Eller, som det jag senast retat mig på - att Abba gör mjukost under varumärket Kalles kaviar. Varför i jesse namn? Det finns ju så många andra som gör mjukost. Det känns som en utspädning av ett gott varumärke, ett gott renommé.


Men nu finns den här nya smaken av Polly - "Dark & white" (hmm... skulle det funka i USA?), som Cloetta beskriver (fritt översatt från påsen) "med en smak av mörk och vit citron/limechoklad". Och den är riktigt god. I sanning lika god eller snudd på bättre än originalet. Har inte och kommer inte att smaka alla de andra smakerna, men den här kommer jag nog att köpa igen.

2 kommentarer:

teapot sa...

Men du MÅSTE smaka de där som har kaffelattesmak! De Pollysarna knocked my socks off som inga andra.
Annars är det "gamla hederliga" som gäller, vit choklad är lite suspekt i allmänhet tycker jag så dem törs jag bara inte smaka på! :-)
/ syrran

Morskan sa...

Asså - de vita smakar LIME! Så fräscht! Lime-choklad liksom.