onsdag 29 augusti 2007

Det finns inga begränsningar - bara oändliga möjligheter

Så sade den instruktör som ledde body balance-passet som jag bevistade häromkvällen. Ett nytt gym har startat på universitetsområdet och de har erbjudit sina aktiviteter gratis under denna och förra veckan.

Så nu har jag provat body balance två gånger. Det hade jag bara gjort en gång tidigare i livet- min syrra tog mig med på ett pass i Sydney då hon bodde där.

Det är riktigt bra för mig. Har inte tränat mycket under de här två och ett halvt åren jag varit gravid och fött två barn och nu startade ridningen igen och med dessa två pass samt en del promenerande med barnvagnen, så känns det allt litet i kroppen.

Har införskaffat ett par walkingskor också, med intentionen att faktiskt börja använda de stavar jag köpte för något antal år sedan.

Jag hade tyvärr litet svårt att slappna av och ge mig hän under det sista passet, men den där meningen ryckte upp mig litet. För det är ju förstås sant. Om jag bara lyfter blicken och låter den sträcka sig uppåt - framåt. Så ser jag ju alla möjligheterna.

Inga kommentarer: