måndag 20 oktober 2008

Ruben!

För två år sedan hade vi varit föräldrar till Norah i dryga ett år och tio månader och till den här nye lille pojken i drygt två timmar. G och jag var förbryllat fascinerade av hur Ruben såg ut - nyfödd, med svullna ögonlock som gjorde att han såg lätt asiatisk ut och med litet tillplattad näsa. :O) Alla anletsdrag rättade till sig så småningom och farbror J som inte sett honom på ett tag, tyckte tydligen att Rubens ansikte smalnat något nu sedan tidigare i höst och blivit tydligare (om nu G återgav det rätt... XO)).

Jag minns att busiga Tuva genomgick samma metamorfos; en period hade hon nytt och mognare utseende för var gång jag såg henne! Man ser det nog inte lika väl på sina egna barn, som man ser varje dag och varje stund.

Ikväll samlas en del av familjen kring Rubbe. Farmor, farfar, morfar, farbror och faster och så Tuva med föräldrar. Och så storasyster, mamsen och papsen förstås.

Det blir kul! :O)
Ruben, för ett år sedan.

5 kommentarer:

en annan sa...

Skoj! Grattis till lilleman!! Hoppas ni fick ett fint kalas! :-) *kramar* från moster, kusin och onkel.

en annan sa...

Och du - TACK för de fina presenterna! :-))

Morskan sa...

Vassego och TACK själva! Den lilla bålåcken (fråga Oskar och Frans! ;O)) är från oss, mor och H och far! De hade inte den snygga minikättingen som Ruben fick till sitt halsband och de andra kedjorna var antingen dålig modell till en bäb eller fel guldfärg. Och pyjamasen var bara oemotståndlig!
*pussar*

en annan sa...

Ja pyjamasen var helt oslagbar! Fasikken så tuff!! Det är andra grejer än de vanliga "gulliga"... :-D

Morskan sa...

:O)