lördag 15 maj 2010

Vill, vill, vill!

Vill så gärna skriva, men jag hinner bara inte! G blänger på mig så fort jag är i stillhet. Vi håller nämligen på att tömma kök och vardagsrum, samt etablera ett provisoriskt kök i tvättstugan. Det packas glas och porslin and what have you och det skall bäras undan möbler, kylskåp, spis och diskmaskin, tv-datorn har flyttat in i sovrummet, gardiner skall ned i hela huset och så mycket mera skall göras.

På måndag kommer nämligen snickarna och börjar bygga om halva vårt lilla hus!! :Op Och idag, just idag, har vi bott 11 år i det! :O)

Vi tajmar förstås den här inomhushelgen med fullständigt chockerande, underbar, ljuvlig, livgivande, smekande sommarvärme och flödande sol. Hur gick det till? :O) Vi gick från tre, fyra graders värme till sjutton grader varmt i förrgår kväll vid åttatiden då jag gled iväg och handlade litet. Mmm... Vi skall i alla fall ta oss en kaffe ute strax!

16 kommentarer:

en annan sa...

HÄRLIGT! Jäklar nu sätter det igång alltså!! Koolt! Ni får göra som vi, som också av någon anledning fastnat inne med sysslor - öppna alla fönster och dörrar och bara NJUUT! :-)

Morskan sa...

Ja, det gör vi! Ytter-, balkong- och källardörr står alla på vid gavel. Barnen leker ute så de inte orkar vara ute längre! :O)
Nu måste vi bara dra på en liten utflykt allihopa till mataffären!

en annan sa...

Myyys! :-) FASIKKEN vad härligt det är med sommarvärme!!! :-D

"bästisen" sa...

26 grader i skuggan här!

Morskan sa...

*muttra* Jag har försökt att inte tänka på er i Ä-byn, som jag förstår har gassat omkring i extrem värme hela dagen på altanen. ;O) I skrivande stund 18,2 grader på baksidan (på framsidan 19,5 grader och solen har försvunnit därifrån, men där hjälper en varm tegelvägg till litet tror jag). 8O)

en annan sa...

Blivit kallare här med, inte ett spår av blå himmel. Imorgon är det spått regn... *suck* Men, viktigast ändå, på måndag skall det bli sol! :-)

en annan sa...

Nu misstänker jag igen att det förekommer uppdateringar på ansiktsboken som inte går att se här... 8-P

en annan sa...

Asså fatta, att hon fick barn tillslut hon "innan du fanns". :-) Och här sitter jag och grinar lite för hennes skull... :-))
Jag har två gravidisar i min indirekta närhet som fått mig att känna mig helt hopplöst "äggsjuk". Jag tänker på dem så ofta att det är pinsamt! S barndomskompis fru borta i norge är i vecka 38 och så en av mina anställda som är i vecka 40... Åh så spännande det är!!

Morskan sa...

Du, jag tror jag har skrivit totalt fyra rader på ansiktsboken under de här veckorna, fördelat på två tillfällen. Och läst litet på samma ställe kanske dubbelt så många gånger.

Fattar inte vad som hänt med tiden. Efter barnen lagt sig städar jag numera i stort sett varje dag. Två till fem hantverkare per dag gör sitt till. Golven behöver tas varje dag och toan med (män...). :O) Den vanliga tvätten skall tas omhand också och sedan är jag helt slut.

Tvärt avgiftad har jag blivit, från FB och Maffia Wars. Hmmm... :O)

en annan sa...

Men KOOLT! :-) Och vilket hundgöra! :-o

Jag har chockat systemet med att somna vid 22 och sova mig igenom två kvällar den här veckan så jag känner mig oförskämt pigg. Jag måste göra så nästa vecka också. :-)

På tal om hundgöra, assåba? Va?

Morskan sa...

Du menar städ? Japp. Vi inleder med ett storstäd/"byggstäd" och sedan blir det abbonemang. Japp. Har inte kontaktat firman än, men det ligger långt fram i pajpen, som man säger. :O)

Morskan sa...

Och ja, tänk att hon fick barn till slut. Jag knogar ju och väntar barn med hög frekvens. Kanske inte varje vecka, men närapå. :O)

I veckan fick en av "mina" barn i vecka 42+5!! Tredje barnet och jag tror jag väntade mer än hon till slut! :OD

Jag släppte iväg tankar och känslor en stund helt nyligt. Jag kommer resten av mitt liv att sakna att få amma ett barn. Det är obeskrivligt underbart att amma. Jag kommer att sakna att aldrig mer få hålla och utforska en egen miniliten bebis. Så är det.

en annan sa...

Jamen förstå... *tårar* David har precis _verkligen_ börjat uppskatta amningen - och så är det dags att sluta... *suckar* Jag skall fortsätta så länge det är praktiskt genomförbart tror jag. Det kan bli lite knivigt nu i sommar, men vi får se. Det löser sig! :-)

en annan sa...

Och nej, inte det hundgörat (städningen, som definitivt måste vara ett hundgöra när det handlar om byggdamm UTÖVER det vanliga).
Jag menar VOVOVV-hundgörat som jag tjuvläst i kalendern om?? VABA? DÅBA? :-D

Morskan sa...

Ja! Valpen är född - det blev nio stycken! :OD Tre tikar och vi skulle dit och välja ut henne IMORGON, men så har tikägaren gått och blivit sjuk och ställt in... Knas. Måste hitta en ny tid att åka och kolla. Barnen och vi tittade på jättemånga filmer på beaglar på Youtube tidigare ikväll. :O)

Eller menar du Smilla (har jag skrivit in det i kalendern?)? Hon kommer till veckan och skall vara hos oss t o m midsommarhelgen! :O)

en annan sa...

Ah, nej Smilla syns inte i kalendern. Det var den där andra lilla tjejen som syntes som en notering för morgondagen! :-) SÅ SKOJ!!!!!!!!!!!!!!! :-D