tisdag 20 september 2011

Nya skor.

Igår hade vi otroligt nog ätit middag klart redan vid 17-tiden, vilket gav oss precis det vi behövde. Tid. Tid för G att klippa gräsmattan och plocka in sommarmöblerna och tid för mig att med Norah i hampan åka iväg och ordna skodon till henne.

Norahs från Hanna ärvda gummistövlar tvärdog häromhelgen på Brändöskär. Norah har haft dem i minst två sommarsäsonger och nu delade sig plötsligt sulan under hälen. De ligger nu i soporna och eftersom vi visste att det skall regna fyra dagar i rad, så var det bara att agera på detta.
Jag siktade på Granngården, där jag köpte jättefina sommarstövlar till Ruben ifjol. Men närå, någon ljus person (citerar tjejen i kassan) har bestämt att de inte skall ha mindre skor än storlek 35. Norah och jag drog till Eurosko som öppnat även på Storheden och där har de Slusher som jag också skulle ha till båda barnen.

Eftersom jag inte längre har vare sig tid eller energi att sondera marknaden, köpte vi där utan minsta tvekan de två par stövlar som Norah behövde. Överst alltså årets version av Slusher (nedsatt med en hundring till och med 2/10), en varm vinterstövel, lättare än tidigare och nedtill en gummistövel från Viking.

Eftersom jag från dag ett varit mycket restriktiv med rosa till Norah, kändes det jätteenkelt att igår bjuda henne på två par rosa stövlar. :)

2 kommentarer:

Birger sa...

Fina stövlar, blöt om fötterna är ju inget kul... och så fick ni vinterklart på tomten...strålande

Morskan sa...

:) Känner på mig att vi får lov att klippa en gång till. Eller kanske inte? Det är ju faktiskt ganska sent i september... Hmm.