lördag 12 november 2011

Stillsamt.

G är ute på ön och förbereder vår gamla båtmotor för transport upp till stan. Den byts in i samband med inköp av sprillans ny Volvodiesel som ger oss mer kraft att forcera vågorna med till sommaren. G undersöker möjligheterna att täcka en del av durken med snajsig nåtad fuskteak och så kommer vi nog att låta klä om dynorna. Båten blir som ny!

Här hemma gör vi inte många knop. Ruben lät förkyld imorse och har varit otroligt ledsen och grinig hela dagen, så jag softade ned honom i soffan framför eviga favoriten Blixten McQueen. :) Norah växlar mellan att pyssla med sin present till G imorgon och hänga i tv-soffan. :)

Så - korsdrag i kupén och ryck mig i ratten - en skön, stillsam lördag hemma med familjen. :)


3 kommentarer:

en annan sa...

Precis som här, strängt taget. Skönt, otroligt skönt! :-)

Birger sa...

Bara slappa...här har det kollats fjärrljus som var ur funktion, tvättat en maskin, tömt torkskåpet, slagit sönbder en glasburk på garagegolvet med åtföljande sopning av små jädrans glasbitar från golvet, tvättat och rengjort julljusstaken (propellern)

Morskan sa...

Helnajs! :)

Vi har nu hunnit med en kort vända till vännerna på Hertsön och till godisbutiken. Middagen är intagen och nu bara litet stök innan lördagsgodis och "Enchanted". :)