söndag 25 oktober 2015

Dagen D.

Idag kom David flygande! Efter viss upprördhet över ett rätt grovt fel från flygbolagets sida, var vi färdiga att åka hem. David hade gått av planet med en privatperson (tjej i övre tonåren). Hon log hastigt åt mig - hann knappt begripa att det var hon som följt David ned till bagagebandet - och lämnade sedan David åt mig. Det är ju meningen att en personal skall möta honom vid planet och följa honom och ansvara över honom till den som skall möta honom ansluter.

En annan mycket snäll äldre kvinna steppade upp och erbjöd sig på stående fot att gå till informationen och säga att något gått galet. Jag sade att jag kunde gå själv, men hon kommenterade att "-...du har ju barn att ta hand om!" och marscherade iväg. Hon kom strax tillbaka med en personal som litet darrigt tittade på Davids skylt som hängde om hans hals, kollade mitt leg och sedan sade att allt var okej nu. Hardly. *morra*

David var helt kool och pekade på mig då personalen frågade vem som skulle hämta honom. Vi åkte hem och David har installerat sig. Han drar med Ruben ut - bra! Så de har varit ut och kickat medan det var ljust och i mörkret ikväll var de ut (med blinkande lampor och reflexer) och lekte med go-go's.

Vi har sagt godnatt och om jag känner barnen rätt, så sover de strax. <3
Den här lilla gynnaren satt ensam kvar på golvet i ankomsthallen när alla gått (vi var sist kvar). Och något barn blev säkert litet ledset under dagen. Barnen visade omsorg och lyfte upp den i en fåtölj som stod i närheten (fast Ruben ville gärna ta hem den).
Normalläget. ;-)
En fin liten drömhäst som är ganska ny i stallet. Han heter Black Face och gör skäl för sitt namn nu när de klippt honom och är alldeles grå, nästan gråblå på de klippta ytorna och ganska svart på de andra. Han har en fantastisk svans och antydan till hår på benen. Snäll och nyfiken verkar han vara också. <3
Sitter numera och tittar på Norahs lektioner från läktaren. Minns när jag längtade efter att kunna göra det.
David vaktas av Draken och Hajen.

3 kommentarer:

Birger sa...

Det där på flyget var ju absolut fel, det hade ju kunnat bli hur galet som helst.
Kanske sådär det går till när barn försvinner, David följer med troskyldigt och sedan är han borta, hade hon tänkt hämta väskan också...och sedan då, skulle hon stå där eller gå iväg med honom, där borde ju bolaget hängas ut. Vad säger han själv, var det nån han suttit bredvid på planet kanske? Tjejen borde ju ha fått lämna personuppgifter åtminstone.. jag blir upprörd!
Godnatt sov gott, skall stiga upp före 5 för att passa verkstadstiden med bilen, kram

teapot sa...

ÄLSKADE älskade syster som tar hand om min son så fint! Så jag saknar honom!! Herregud.

teapot sa...

Appropå borttappningen:

SAS säger "vi svarar om 4-6 veckor".


PS. Knappast den där tjejens fel att det gick fel dock, hon gjorde nog bara så gott hon kunde.