onsdag 28 oktober 2015

Den här kvällen.

Idag kom mamma till oss igen. <3 Vi var rätt uppställda, då G planerat aktiviteter med några kollegor trots att det är han som har ledig dag idag för att vara med barnen. Jag har passat på att arbeta tre hela dagar nu, möjligen till min arbetsgivares förtjusning.
Spännande med automaten. :-)
G har tillbringat en lååång lunch på skjutbanan. De är flera skyttar på jobbet, plus en vapensmed (!), så de har roat sig kungligt tror jag. Förstås jättebra att vara sociala på det sättet ibland.

För att ytterligare komplicera logistiken, så hade jag planerat in barnens tredje och sista injektion med vaccin mot hepatit A och B idag. Pappa ryckte ut och var här med Axi, medan jag tog mamma och alla barnen i mammas bil till jobbet. Efter injektionen vill man hålla koll på eventuella akuta reaktioner i 20-30 minuter, så de tillbringade vi i vårt personalrum. Det dracks choklad och kaffe och eftersom jag jobbar på stället, fick barnen välja sig mer än en sak var för att de varit extremt koola vid injektionen. <3 David fick också välja! Sedan promenerade de hem, så de har fått en ordentlig promenad idag.
De här djuren fick följa med hem.
G fortsätter att vara social ikväll, nu med ett par medlemmar ur den gamla hamnstyrelsen. Så han drog för en stund sedan, skjutsad av mamma som minsann också är ute och socialiserar sig! Hon bad att få ledigt ikväll, då Överkalix PRO-förening besöker Tunas PRO och där blir det motionsdans. Mamma strålar ihop med bästisen hemifrån.
Det är dem båda så väl unt! Jag känner också tydligt att jag är grymt nöjd med att få vara hemma. Tvättmaskinen går, Norah är i sitt rum och pysslar, Ruben och David hänger i spelsoffan med Minecraft och jag hör dem resonera oupphörligt. Intet en irriterad ton dem emellan! Axi sover och jag s l a p p n a r av... :-)

När barnen lagt sig ikväll, tycker jag att jag känner mig värd litet Ben & Jerry's. Så det så.

2 kommentarer:

teapot sa...

Bästa muggen!! :-)

Så koolt att David hängde med på vaccineringen! Jag tror det blir nyttigt när det är dags i skolan snart (vet inte när de tänkt klämma till med den sprutan men det borde vara snart). :-)

Skönt att du får njuuuta... det är den allra bästa känslan! :-)

Birger sa...

Den var du väl värd, Ben och Jerry menar jag. Du har ju fått ligga i skarpt med extra-barn och allt. Det är ju tur att dom inte blir ovänner där i soffan
Kram barnet