söndag 8 november 2015

Farsdag.

Det blev liksom litet rumphugget imorse, det här farsdagsfirandet. Det hängde på både G och mig själv. G hade liksom sagt ifrån litet trist att farsdag inte behövde firas, vilket jag på något sätt inte håller med om. Mina energinivåer och att jag inte tidigt delegerat till barnen att fundera på det hela, ledde till att jag igår köpte en halvliters drickmugg/termos åt G, från Clas Ohlson.

Jag har velat ha sådana åt oss länge och nu kasserade vi nyligt en liten termos som inte höll värmen. G skall ju jaga vildsvin i år igen senare denna månad, så jag tänkte att den här kommer bra till pass då. Jag hjälpte inte barnen igår att fixa inslagningsgrejor, men Norah och Ruben fixade det här imorse på egen hand.
Sedan drog han G, mot Korea. Känns litet trist precis nu, men jag har ändå en bra vecka framför mig. Min vikarie arbetar närmaste månaden och jag kommer att arbeta minimalt. Så två halvdagar blir det till veckan. Det blir en del krockar ändå, med barnens och mina aktiviteter, så jag har hämtat in hjälp av både mamma och pappa. Lyx att ha dem! <3

Pappa har fått ge Världsnaturfondens tigerprojekt en slant, vilket är bättre än mycket annat i min bok.

2 kommentarer:

Birger sa...

fina presenter, bägge två, och fint att känna sig behövd, kram

Morskan sa...

Tack! <3