måndag 9 november 2015

Oh happy day!

Det trevliga och ibland angelägna programmet "Jills Veranda" börjar sin andra säsong den 11:e november (inser att det ju är i övermorgon!). Vi såg med rätt stor behållning den första säsongen. Min dragning till countrymusiken har inte direkt minskat sedan dess. Utan att ha riktigt koll, verkar det som att fler av hennes gäster i år faktiskt är sångare, vilket känns bra då alla framför både egna nummer, samt ett nummer ihop med Jill också.

Kan inte påstå att min längtan till USA minskat heller. G och jag fyller båda 50 år nästa år. Mer än hälften av de åren har vi följts åt, vandrat vid varandras sida. Alltså, jag menar - borde inte vi få ta en tur dit över igen?!

Seinabo Sey sjunger "Oh Happy Day".

Jag tillät mig s e r i ö s t nattsuddande igårkväll. Fördelen var att jag var vaken då G tog mark i Korea. Väldigt skönt att veta att han landat som han skulle där. Nackdelen blev att jag inte vet om att jag stängt av min väckare. Norah väckte Ruben och mig sex minuter över sju och en timme senare rullade barnen iväg mot skolan i god ordning. Själv var jag ute med Axi i nattlinnet.
Axi bäddade ned sig i vårt duntäcke som nu ligger i tvättmaskinen, medan hon konstaterade att matte nog var galen som höll henne vaken strax innan midnatt.
Ledig dag idag. Torktumlaren går med nattens tvätt. Nu skall jag ordna frukost åt mig själv och se om jag möjligen knoppar in litet i soffan sedan. Därefter kommer nog mamma rullande!

1 kommentar:

Birger sa...

Stackars hunden, måste söka sig nånstans mjukt att krypa ihop, Natti