onsdag 15 mars 2017

En bra dag.

Idag har jag fyllt år igen. En otroligt vanlig tisdag, med full arbetsdag och barnens aktiviteter och läxor på kvällen.

Fast först firades jag på morgonen av man och barn med sång och ljus. Mysigt med glada barn som var ivriga vid paketöppningen. Morfarn kom till middagen och var bjuden på mat och fika, men hade för säkerhets skull med en tårta han med. :-) Vi fikade av tårtan som G skaffat och jag tänker faktiskt ta med tårtan jag fick av pappa till mina närmaste kollegor på jobbet imorgon. FB visar sig från sin allra bästa sida när man fyller år och ens vänner där bemödar sig med att överskölja en med glada hälsningar!

Vädret idag har varit diametralt motsatt mot det jag fått berättat åt mig rådde på samma datum för 51 år sedan. Då ruskigt kallt - idag läskigt varmt med plusgrader och snöslaskande gator här i stan. Som ett speciellt väder-kom-ihåg för just idag, kan väl noteras då att i New York pågår en riktigt besvärlig snöstorm. Det har fallit mindre än prognosen förutspått, endast 7 tum (15-20 cm) snö, men jag har en känsla av att det upplevs som rätt mycket i den stora staden, i mitten av mars.

Jag har ikväll gett mig själv en bioföreställning i present, så jag och barnen går och ser premiären av "Beauty And The Beast" tidigt på fredag eftermiddag. Yay! Jag fick en jättefin present från Syrran och hennes barn, som kom till användning direkt. <3 På lördag är vi bjudna på middag hos en väninna och hennes barn - känns väldigt trevligt att tänka på. <3 Innan middagen hoppas jag att jag skall få tummen ur och komma mig iväg med barnen på en shoppingtur i Piteå.

Imorgon har barnen friluftsdag. Norah skall åka slalom i Måttsund och Ruben skall vara på Södra Vinterstrand och pimpla, åka skridskor och busa i isborgen! G tar flyget till Åre på torsdag och tänker åka skidor med kollegor där. Han kommer hem på söndag.

En ovanligt händelserik vecka för den här familjen. <3

1 kommentar:

Birger Johansson sa...

Mycket rörligt liv, det har du rätt i
kramar