söndag 12 mars 2017

Hela familjens bok.

Nåja, alla utom Norah lyssnar (hon lyssnar på annat).

Jag har haft span på en "bok" som sett intressant ut i Storytel. Men nu under vintern har jag ju knappt lyssnat något, eftersom jag inte rider i Boden och jag har därför inte kommit igång med den.

På resan till Finland hade vi tänkt lyssna på Sherlock Holmes, men det var en så erbarmligt tråkig uppläsare, att det bara fick dö ut när vi var tvungna att pausa berättelsen vid något tillfälle. Ingen frågade efter att jag skulle knäppa igång den igen. Häpp.

På hemvägen till mamma, slog jag så plötsligt igång "Svart Stjärna" som den heter den jag spanat på. Den är en Storytel Original, det vill säga en berättelse skriven direkt för Storytel. Det är avsnitt, cirka en timme per styck och det absolut bästa av allt - Stefan Sauk läser den. Lovar att han är hälften av succén! Uppläsaren är grymt viktig. Det här är den första skönlitterära boken jag testar. Har hittills bara lyssnat på biografier.

Sci-fi, jättespännande och utspelar sig i Sverige. Rekommenderas! Det finns planer på att ljudboken skall få bli en tryckt bok också, så ni som läser på papper får sjå er till dess. Gäller bara för oss nu att få anledningar att åka bil, så vi får lyssna på boken! :-D

1 kommentar:

Birger Johansson sa...

Det håller jag med om, uppläsaren är halva nöjet och Stefan Sauk är bra, har hört honom