söndag 5 mars 2017

Så. Levi igen.

Vi inledde dagen med att skåda orrar i trädtopparna nere vid vattnet bakom mammas hus. Man kan få lov att zooma en aning för att se dem. ;-D Vi kom iväg i god ordning omkring nio, efter att ha ätit ordentlig frukost. Barnen hade svårt att slita sig från Axi, vilket jag till fullo förstår. Jag tog själv upp henne och pussade och kramade pälsbarnet. Hon är så himla gosig! Vi har fått rapport från mormorn att Axi fått en lååång promenad idag. <3
Frostiga skidor gör sig bra genom solluckan. B-)
Finland nästa. 
Vi kom till slut fram till Levi, efter en fullständigt odramatisk körning längs finfina vintervägar. Solen sken hela vägen ungefär fram till Levi, där ett sådant störigt litet snöoväder drog in, helt utanför prognos. Till i eftermiddags hade det klarnat upp igen.
Best Western Apartments Levin Klubi. Japp, här bor vi den här gången. En jättefin lägenhet (återkommer med bilder från den), en hårsmån större än den förra och med två toaletter!
Bilen och (en del av) backen, precis utanför lägenheten. Blir inte bättre än så. :-)
Vallarum för den hågade. Finns massor med längdåkningsspår här också.
Egna, låsbara skidförvaringar. Hur enkel lösning som helst. Där det hänger en nyckel kan man ställa in skidorna. Lämna tillbaka nyckeln vid utcheckning.
G och jag lämnade nöjda barn och for och handlade mat så fort vi installerat oss. Det blev en meter pizza till middag. Som så klart inte rymdes i ugnen. Var ju tvungen att dela den i två delar.

Barnen installerade och sover gott sedan någon timme. Ruben höll på att bryta ihop när han var tvungen att släcka så tidigt "-Det är ju lov!!" och dessutom stiga upp tidigt. Strax efter sammanbrottet var dock allt bra igen. :-D

1 kommentar:

Birger Johansson sa...

Hade inte amma kvar nåt av Harrys kulgevär, förr orrarna menar jag?
Kalasställe ni bor på, men vad tusan är det för sänglampor, är dom fusionsdrivna? Lyser ju som små solar.
Här går fint, fight om pålägget, kul