tisdag 6 november 2007

Robin Thicke

De som känner mig vet att jag tittar med visst intresse på Oprah och de här perioderna av föräldraledighet har verkligen gett möjlighet att se fler avsnitt än annars.
Nu har jag tack vare detta faktum två gånger blivit exponerad för en R&B-artist som heter Robin Thicke och idag fick jag lust att möjligen skaffa hans senaste alster, "The Evolution of Robin Thicke" (fyndigt namn på en CD, särskilt när man hört litet om hans bakgrund).
Jag är ju _helt_ ute när det gäller musik, har inte haft energi över för att söka musik, köper ingen digital musik. Har precis ledsnat på radiopopen (jeez... om man inte anat min ålder tidigare, så nu...;O)) och slår på P1 istället. Så jag kollade förstås Ginza. Det är där jag handlat musik, om jag inte köpt på stan.
De har inget med Robin Thicke. Jo, man får några träffar där han förekommer på andras alster, men inga soloflygningar. Hmm... Har jag upptäckt en artist?!*SKOJAR* Heh... måste nog kolla på stan i alla fall. Fast här finns ju inga butiker med finfint sortiment; här finns ju bara de stora drakarna, som bara har hemma det som "alla" vill ha. Nåväl, kolla ska jag göra och annars blir det väl att handla digitalt.

Nu nedför stegen och till tvättstugan.

4 kommentarer:

teapot sa...

Yo! Du kan köpa hans musik direkt från hans egen site, men då förstås i MP3 format. Men det är görbart att konvertera mp3'or till CD-format med WinAmp eller annan lämplig mjukvara! :-)

Länk: http://robinthicke_mp3store.b3umusicstore.com/prod.aspx?pfid=231595&sid=AE948D886A144369906108C95486D3F4

*kram*

teapot sa...

Skön musik förresten! :-) Väldigt soul/gospelaktigt. Man kan provlyssna på hans skiva på hans site.

teapot sa...

Hö hö, galet att klättra på stege till tvättstugan förresten! X-)

Om du vill, så finns snart Robin Thickes musik på en hårddisk långt från dig.
*kram*

Morskan sa...

Tack för cd:n! Lyssnade litet idag, men var tvungen att stänga av då vi skulle äta middag. Ska lyssna mer!
*kramar*