måndag 8 mars 2010

Blåsigt.

Heh. Det blåste litet idag. Jag brukar förstås vädra sängkläder litet försiktigt vid kulingvindar, men G, han hängde djärvt ut allas täcken.

Pratade med pappa under eftermiddagen och han berättade att han räddat barnens täcken och en matta då han varit förbi huset. Han nämnde aldrig vårt (gigantiska dubbeltäcke, sprängfullt med dun), så litet bävande hoppades jag att det hängde där det skulle och att det var därför han inte nämnde det.

När jag varit hemma en stund, kom jag ihåg mina farhågor. Jag hade sett att barnens täcken och mattan hängde kvar ute, men inte vårt täcke. Jag såg det inte heller på vår säng. Jag frågade G var vårt täcke var och han sade då att han just upptäckt var det var.
Tänk vilken tur att G inte fick rensa bort grönskan i höstas, så att täcket kunde linda sig runt om de gamla växtdelarna idag. Annars hade täcket tumlat in på grannarnas gård...

Jag var tvungen att fotografera, innan jag en stund senare pulsade i lårdjup snö tvärs över gården för att rädda täcket. Det var inte alls så blött och verkade ha klarat sig från förmiddagens hagelskur... XO)

Och G. Han hade rengjort ljushållaren med hett vatten. "-Kanske litet för hett" svarade han och försökte se obesvärad ut. :OD :O*

4 kommentarer:

en annan sa...

:-D Oh men FATTA så långt det hade kunnat tumla om där inte varit lite växtlighet att fastna på! Vilken storm ni verkar ha haft!

Morskan sa...

Alltså, det kändes inte värst. Som en vanlig kuling. Men _jag_ skulle förstås inte ha hängt ut något heller. ;O)

Hade varit litet fascinerande att se hur täcket färdades fram. :O)

"bästisen" sa...

Ha, ha, jag ser honom framför mig!

Morskan sa...

Eller hur! :OD