torsdag 11 mars 2010

Snart så.

Imorgon är jag ledig från arbetet - redan det ett trevligt faktum. :O) På eftermiddagen kommer taxin och hämtar mig, för vidare färd till syrran. Jag skall tillbringa en rolig, livlig, slapp, stressig, trött, glad, stilla helg med bästasystern och hennes familj! *yay*
I maj ifjol på ett snajsigt utecafé. Det var litet ostadigt väder den där dagen och David, ja, han föddes en och en halv månad senare. :O)

Det ser ut att bli en helnajs helg med amatörteater (litet nervös känner jag mig - min syster har väl inte hittat på något bus? :Oo) på lördagkvällen, föregången av en stadsvandring i storstan för mig (syrran är på ett årsmöte). Men på söndagen, då rackarns, då smäller det, för då blir det mässa. Och vilken mässa sedan - Rum & Trädgård! OMG! OMG! OMG! 8O)

På måndag morgon lämnar jag dem för en kurs i familjeplanering ute på Lidingö. Det sägs vara en bra kurs, jag har lämnat in ett intressant patientfall och jag ser fram emot det jättemycket. Det är väldigt länge sedan jag har fått gå någon utbildning utomläns, om man säger så. :O)

På tisdag kväll kommer jag hem igen. Kanske hörs vi av innan dess! :O)

4 kommentarer:

en annan sa...

Du är efterlängtad! :-)

Morskan sa...

Tack! Jag längtar också!

Konstigt - jag hade väntat mig en avundsjuk kommentar från Bästisen här! Men hon LÄSER VÄL INTE BLOGGEN längre. ;O) :O)

"bästisen" sa...

Ja, vad tusan! Jag erkänner! Jag är avundsjuuuk. (Nöjd nu?) [surar]

Morskan sa...

Nöjd. ;O) Jag skall tänka på dig hela tiden jag är där! :O)