onsdag 7 april 2010

Så det kan gå.

Herregud - varning utfärdas härmed. När man är i rustartagen - som vi är - skall man akta sig för att öppna heminrednings- och villatidningar. När senaste "Vi i villa" kom, läste jag den ganska omgående. Ett inslag kastade omkull mig (ja, ja... ;O)), men G var ju som vanligt i Tokholm, så jag besinnade mig något. Sög på idén, lade tidningen åt sidan och tänkte att jag skulle visa den åt G när han kom hem.

Någon dag senare kom han ju hem och så småningom visade jag honom dörren. Den som på bara några sekunder fick mig att dumpa den fantastiska dörr jag suktat efter så länge och som våra snickare räknat på åt oss.

Ja, för att inte dra ut på den här historian mer än nödvändigt - G, han köpte idén. Han tvekade knappt märkbart, snickaren vidtalades och nu blir det dörren ovan som kommer att pryda vår entré. Fast i vitt och med rätt siffra på. Och klarglas i siffrorna (som alltså är dörrens "fönster"). Det är Polardörren som gör den och det känns ju extremt rätt - lokalproducerat i Piteå.

Tänk om jag inte öppnat tidningen? 8O) Vad mer har jag inte sett - vad mer vet jag ännu inte om att jag behöver? ;O)

3 kommentarer:

en annan sa...

:-D Men! Jag såg den också och tyckte den var SÅ KOOL! :-D Vad läckert! Men vit? Blir det vitt någerstannars runt huset nu snart?

Birger sa...

Dom är sluga, dom där som skickar ut reklamen...

en annan sa...

Mnja, det är väl nästan ändå värre att de är sluga de som betalar annonspengar till "Vi i villa" och "Villaliv" etc! :-D Det är där man ser de snygga kombinationerna! :-D