måndag 16 augusti 2010

Snopet.

Herregud. The story of my (shopping)life... XO)

Tänkte ta en "ledig" dag i fredags och vara på stan, själv, h e l a dagen. Titta på rea, handla litet. Då behagade vädret vara hur bra som helst och plötsligt hägrade bad och liknande aktiviteter.

Jobbade lördagen, till tolv. Tänkte att jag skulle gå på stan då också. Men då var det ju tokvarmt och i min hjärna svallade Skvalpen omkring. Blev nu inget med det - blev Niporna istället, men det är ett annat inlägg. Men inget på stan blev det i alla fall.

Syden? ;O)


Igår, då skulle jag gå på stan. Det är ju öppet fyra timmar i alla fall. Hade glömt att det var tävlingar i westernridning och tänkte om. Tävlingarna är också ett annat inlägg, men hann in till stan i alla fall. Landade på Storgatan strax efter halv tre. Gick raka spåret till H&M och gick ut därifrån när de stängde. 8O) Det hade ju kunnat vara trevligt, om jag bara hade fått allt med mig som jag handlat.

"Köp medges ej" stod det näsvist i kassaapparatens display.
Hösten? ;O)
Va? Hade vi maxat ut krediten? :Oo Ringde G (jag hade då lämnat butiken och alla kläderna... ) och kom själv på att vi betalade resan denna period, så, visst - vi hade maxat ut krediten. Huvva!

Nu har vi fyllt på med slantar och här skall snabbt som ögat in till stan med barn och allt och hämta hem klädpåsarna. :O)

Som Norah önskat och behövt nya "mockisar"!

3 kommentarer:

en annan sa...

Meh! Precis som jag för inte allt för många veckor sedan. Vi använder ju inte kreditkort dock, utan sätter över en jämlik "fickpeng" till vardera spenderkonto. Den räcker ju inte alltid till allt man behöver pengar till. 8-)

en annan sa...

Skönt att du fick tag på grejerna till slut dock! :-)

Morskan sa...

:O) Ja, vi använder ju kreditkorten nu sedan några år tillbaka, men betalar hela fakturan varje månad, så vi drar inte på oss några kostnader så att säga.

Jag shoppar alltid rätt ansvarsfullt till mig själv och handlar ju närapå ALLT till barnen och vi är överens om att det fungerar bra. :O)

Jag upplever själv en stor frihet och lättnad i det ekonomiska system vi har ställt till åt oss själva - det är skönt att inte "mina" pengar hela tiden tar slut. :O)