måndag 16 augusti 2010

Sorry.

Men den här sommaren "just didn't do it for me". :O/

Jag minns att jag efter förra sommarens osannolika värme, framförallt pålitliga värme och åtta veckors ledighet kände mig glad och utvilad när jag skulle börja jobba igen.

Nu, idag, efter den första arbetade dagen efter semestern, känner jag mig exakt lika trött som när jag gick på ledighet. Lika stressad, eller mer. Jag har varit ledig totalt sex veckor i sommar, dock inte i ett svep.

Jag upplever att vi haft en spretig ledighet - åkt än hit och än dit, korta ryck. Jag har inte kunnat slappna av, inte vilat. Jag orkar tydligen inte riktigt med att leva så just nu.

Så ingen bra sommar. Och nu börjar året om och jag hade behövt vara full av energi.

Jag måste lösa det här.

5 kommentarer:

en annan sa...

Men?? Gör som jag - rösta på hösten! Jag har alltid gillat hösten för då s-a-k-t-a-r allt in, tempot blir lugnare inomhustiden blir längre och luften klarare. Man har inte så höga förväntningar på hösten, alltså är det svårt att bli besviken.

Sommaren, ja jösses, den är jag bara glad om jag hinner med. Den planeras och regnas bort, om den inte blir FÖR varm och semesterlös.

Morskan sa...

Japp. Helt rätt. Jag håller med på alla punkter.

Jag älskar verkligen också hösten och avsaktningen som kommer med den, mörkret och myset, den krispiga, klara luften och de fina höstkläderna. :O)

Om jag bara orkar.

Tror jag skall vara jättelångledig nästa sommar igen. :O]

*gonattkramar*

Birger sa...

Prioriteringar & sömn är rätt så bra. se bara på klockslaget, sent - för sent :-)

en annan sa...

Ja alltså, inte för att jag vill spä på pappas kommentar men vi lider båda av det problemet, att vi inte kommer isäng. Hur skall vi göra syrran??? *suckar* Hur skall vi göra...?

Hoppas det känns lite bättre ikväll, att du fått "back to work" presenten. ;-)

*kramar*

Morskan sa...

Men visst hade du blivit bättre på det ändå syrran?

*kramar*