söndag 15 mars 2009

Födelsedag.

Den var officiellt igår och jag vill tacka för presenter och hälsningar från alla håll! :O)

Mor, Harry, far, syster, svåger och systerson gav mig och G (i förskott) en himla fin färgskrivare, som kan skriva ut hur bra bilder som helst. Svärföräldrarna gav mig och G (i förskott) ett mjukt, härligt renskinn som kan komma till nytta under vintriga utflykter.

Bästisen med sambo och barn kom idag med en snygg, rustik kruka fylld med två vackra engelska pelargonior och en vacker, märkvärdig anteckningsbok från "Paperblanks" av Hartley & Marks Publishers Inc. Bästisen har visualiserat den som min "pappersblog" - min blog i verkliga livet! :O) Hon är fyndig hon Bästisen och hon vet, liksom jag vet, att vi båda när hemliga drömmar om att skriva en "riktig" bok. Hur roligt vore inte det? :O)

Bästisen, som är psykisk (eller var det "psychic" hon sade? ;O), har redan skrivit recensioner i den (lysande, självklart! ;O)). Vad värre är, har Bästisen också radat upp kommande fortsättningar på detta mitt första alster, där jag kan nämna till exempel den sista, del 10, som skall heta "Livet som mormor/farmor (koolt - jag blir både och, om jag bara får leva så länge!), det verkliga livet! Eller: Barnen får igen."

Anteckningsboken är vackert illustrerad av en klok kvinna vid namn Laurel Burch som uppskattar hästar och de på min bok är "Moroccan Mares".

Det är väldigt lustigt, för jag fick för bara några veckor sedan en annan fin anteckningsbok av min far, som han enligt uppgift köpt åt sig själv, men köpt fel. Den är av märket Moleskin. Den är en klassiker bland anteckningsböcker och har använts de senaste 200 åren. Den kommer med ett äkthetsintyg och liksom boken jag fick idag med en ficka för löst material att förvara i boken och ett bokband för att märka ut var man är i boken.

G och barnen gav mig ett spa-paket från Body Shop. Inte alls dumt! Kanske skulle testa det ikväll.

2 kommentarer:

en annan sa...

Pappa har en liten present till hemma hos sig, som han kanske har glömt bort. Jag skall be honom komma ihåg den så att du får en liten grej till i efterskott! :-)

GRATTIS igen syrran!

Morskan sa...

Han har redan nämnt att han hade en till grej hemma. Han pratade litet runt det hela, men till slut kom det - "-det är te!". Så det dyker nog upp i veckan! :O)