torsdag 12 november 2009

Fördömt.

Igårkväll, bara litet tidigare än just nu, ställde jag mig här vid datorn och skulle titta på flygbiljetter till Stockholm. Upptäckte strax att Norwegians sajt var nere för underhåll. Jahapp. Inga biljetter igår då.

För en stund sedan skulle jag igen titta på biljetter med klar avsikt att också boka. Nädå. Ikväll fungerar inte SAS's sajt. Den är där, men utför inte det jag vill den skall göra. Nähäpp. Inga biljetter ikväll heller.

Imorgon kommer de att vara slut. Som straff för att jag väntat så länge med att boka. Förbaskat också.

Lika fördömt som det verkar vara att komma sig i säng.

G har just inlett sin sista dag i Shanghai. Imorgonkväll omkring den här tiden, anträder han den långa resan hem till oss. Äntligen.

Nu - gonatt.

---> Nota Bene: Med vintertid visas tiden en timme fel åtminstone i min blog. Så det är inte så sent som det verkar. Bara nästan. 8O] Säkert någon fjantig inställning som man kan ändra på. Någon?

---> Nota Bene igen: NU fungerar SAS sajt. Men NU är det verkligen för sent. Så nu får det vänta till imorgon. Eller senare idag om vi skall vara formella. :O)

6 kommentarer:

en annan sa...

Test

en annan sa...

Jo det är en timme fel. Hmm...

en annan sa...

1) Kolla datorns tid, är den rätt?
2) Kolla "tidszon" inställd i Bloggers inställningar. Gå till fliken 'Inställningar' och alternativet 'Formatering', jag har valt "(GMT +01:00) Stockholm".

Om du har samma inställning har jag tillfälligt slut på idéer.

Nu somnade David om, men jag hinner inte äta innan det är dags att hämta Tobias. :-(

Morskan sa...

Jag skall kolla! Bara inte ikväll... XO)

Morskan sa...

Tack syrran! Nu har jag rätt tid jag med! :O*

en annan sa...

Så fint, vassego! :-)