fredag 13 november 2009

Imorrn - fredagsmys!

G har inlett resan hemåt såpass att han nu sitter i taxin på väg mot Pu Dong, som flygplatsen (en av?) heter i Shanghai. Om cirka 19 timmar står han här i farstun igen, med en lyckligt flinande hustru och två överlyckliga barn omkring sig! Norah har gjort ett paket åt honom och däri är ett halsband. En farsdagspresent har vi också, som vi väl lär överlämna imorgon. :O)
Barnen, då de skulle ha höstfest på förskolan. :O) Utrustningen kompletterades med en svart häst till Zorro och en brun till Pocahontas. :O*
Ikväll fick jag en och en halv timme på stan för mig själv, tack vare svärmor. Jag hade några ärenden, inga av akut karaktär. Tänkte att jag skulle låta en liten julkänsla smyga över mig och bara slappna av.
Modiga Norah just innan vaccinationen i eftermiddags!

Fann mig snart bläddrande bland barnkläder på Kapp Ahl, innan jag skärpte mig och gick över till Twilfit istället och tittade på silke och spetsar... ;O) Årets nattlinne från Po.P blev det och vips julutstyrslar till barnen. På Lindex blev det några sockor och strumpbyxor och trosor. *glad* Det behövs inte mycket, det säger jag er!

Men framförallt besökte jag HemmaGastronomi, där jag handlade mat för vuxna. Så att G och jag får litet fredagsmys när barnen lagt sig. :O*

5 kommentarer:

"bästisen" sa...

Ooååh, attan också, jag (asså O och F) som har indiankjol i brun läderlook!

Morskan sa...

Va?! Har vi inte fått ALLA era utklädningskläder? ;O) :O)

en annan sa...

:-D Lite behöver de kanske ha kvar..?

Fatta, vår kommun har slut vaccin. Men det kommer väl, vad det lider. Vore gott att få bespruta Tobias så att åtminstone han har en chans att låta bli att få influensan, eller dra hem det till David.

Morskan sa...

Besked om att vaccinera de små barnen mellan 6 mån upp till 3 år kom ju igårkväll.
Så jag tror att alla landsting brottas med praktiska detaljer om hur få ut informationen och hur organisera ytterligare barn.

Och så är det ju som sagt vaccintillgången som styr hela tiden. Och den rår bara tillverkarna över.

Vi börjar nog vaccinera den nya gruppen små barn först v 48, då vi har vaccinerat de flesta av 3-5- åringarna.

Har ni ingen webbinfo, som uppdateras kontinuerligt hos er?

en annan sa...

Jo, man får kolla på den då och då. Men denna vecka var det slut i alla fall. :-)