lördag 16 januari 2010

Sakta men säkert.

Efter en jättegod middag med kycklingklubbor, potatisgratäng och morötter med Magnum och kaffe till efterrätt hos morfar, visar nu termometern 57 grader.

Och barnens sängar hamnade inte på varandra, utan Rubbes bytte bara plats med bokhyllorna. Vi provar så, så får vi se. Och efter denna juls frikostiga skörd till våra barn (TACK alla! Jag tror inte vi tackat nog för allt barnen fått. :O*), känns det som att det blev för mycket (leksaker) i våra barns rum.

En rejäl genomgång krävs. Utvalda leksaker skall uppdatera beståndet ute på ön. Vissa kommer att åka till Röda Korset. Vissa läggs undan till yngre släktingar kommer på besök. Jag har hela tiden cirkulerat leksaker också - satt bort och tagit fram igen. De blir som nya! Nu börjar pyssel få mer betydelse än leksaker och det är ju kul även för oss. :O)

Förbereder marinad till köttet nu, där det sedan skall gotta sig till söndagmiddagen imorrn. Jag skall göra en aprikos- och äppelkompott ikväll också (tror jag blivit galen? ;O)) - tänker få G att baka scones imorgon till frukost. :O)

2 kommentarer:

en annan sa...

Jag fick läsa inlägget flera gånger "skriver hon verkligen 57 grader??". Nu har jag läst föregående inlägg och känner mig lite klokare! :-) Gott med scones!

en annan sa...

Jag har precis gått igenom Tobias leksaker, men tragiskt nog har vi ju också precis plockat fram en massa bebisleksaker igen så det märks inte direkt någon skillnad! :-D