tisdag 8 juni 2010

I väntan på Klinga.

Valpen är född, för drygt tre veckor sedan. Tiken fick även denna gång nio valpar och tre av dem är tikar. En av dem är vår Klinga!

I lördags skulle vi ha åkt med svärföräldrarna och valt valp, men tikägaren ställde in med kort varsel. Vi vet alla vad som hände istället - vi blev med nya köksmöbler! :O) Nu blir det så här istället, att svärföräldrarna åker till Skellefteå och väljer valp utan oss på fredag. Vi, vi är i Älvsbyn och firar yngre gudbrorsans examen - gossebarnet går ut nian! ;O)

Enligt tikägaren är alla tre tikvalparna "vackert tecknade" och då jag inte är superbekant med beagle ännu, vet jag inte exakt vad det innebär. Det måste ju ha en del med smak att göra också? Men det kanske står något i rasstandarden om teckningen, vilket sedan premieras i utställningssammanhang.

Jag hoppas att de väljer en tjej med tydlig teckning, med svart och varmt rödbrunt och vitt. Ingen blekfis vill vi ha! ;O)

Ikväll blev det i alla fall Rubens mjukis-Klinga som fick krypa ned under täcket med honom. Han somnade så gulligt med henne, att jag var tvungen att rycka fram kamran. :O* Runt i bildens periferi, anas en del av de andra mjukisarna som kamperar ihop med Rubbe i sängen. :O) Smilla kom till oss ikväll och stannar till och med midsommarhelgen, så nu blir det vovve för hela slanten ett tag!

Vi hoppas att kanske ta oss en tur till Skellefteå i nästa vecka vi också och titta på Klinga, men om inte annat så kanske vi får den äran att åka och hämta henne i alla fall. :O) Leverans bör bli någon gång i mitten av juli.

1 kommentar:

teapot sa...

Men åh så kul!! :-D Fatta... hoppas hon har landat så att Tobias och David får hälsa på henne också när vi kommer upp! :-)