måndag 23 maj 2011

Avslut.

Här kan man också få sig frukost. :)

Här åt vi en korv för att överleva turen upp i Empire State. :)

Vårt liv i storstaden lider raskt mot sitt slut. Vi längtar enormt mycket efter våra barn och den begynnande sommaren hemma, precis som det skall vara. Farmor mms:ade en bild på barnen i pyjamas, från när de skulle gå och sova ikväll. Det var underbart att se dem! Stora, stadiga Norah, med en arm om lillebrors hals. Ruben med ett fast grepp runt om storasysters midja. Fina, vackra, underbara barn!
Syrran och S förhandlar.

"-Zero visibility, no view!"

Idag har vi varit upp i Empire State Building. Vädret var nära på det sämsta möjliga, med mycket låga moln och helt klart den kallaste dagen sedan vi kom hit. Så det var både sockar och jacka som gällde idag. Vi drabbades av säljare på gatan som "lurade" på oss biljetter upp i skrapan plus en liten filmföreställning, där vi fick göra en virtuell helikoptertur runt stan (kan hända att det blir det närmaste G kommer till en helikoptertur den här gången). :)

Syrran och S sitter på flygplanet till London i skrivande stund. Jag visste inget om den nya vulkanen som trasslar på Island, när jag vaknade imorse. A och S bokade snabbt om sina biljetter, då deras flygplats (den på Island...) var stängd. Får se hur det går för oss imorgon. :]
G's efterrätt efter en jättegod sallad i centralstationen - en s k i v a "bunt cake". G's ögon blev klotrunda när han såg hur tjock skiva tjejen som hjälpte oss skar upp. :D

Efter Empire State, Espritbutik och ett varv till med flera fynd på Old Navy tog vi en taxi till Grand Central Terminal, där vi gick ett varv runt den försvarliga food courten och alla fann oss något gott att äta. Efter maten tog vi ett hastigt farväl av varandra och så åkte syrran och S "hem" till Harlem och sedan för vidare transport till JFK.
Min efterrätt - banana cream pie. En pliktskyldig men god botten varpå man skymtade en banangul fyllning, allt helt täckt av fluffig grädde. Intet en endaste kalori i den. ;D

Nu är jag så otroligt trött, att jag somnar här vid tangenterna. :) Imorgon skall vi packa, duscha och äta upp så mycket vi förmår av frukostmaten vi handlat hit. Vi har på oss till klockan elva. Sedan måste vi vara utcheckade.

Jag hör av mig igen imorgon helt enkelt. :)

2 kommentarer:

Birger sa...

Vilken otrolig resa och så full av upplevelser! Synd på utsikten från Empire State, vilken massa mat ni stoppat i er....:)

Morskan sa...

Ja, äta bör man, annars dör man. ;D Maten är ju halva upplevelsen med en resa och det är roligt att smaka nytt!