onsdag 25 maj 2011

Det var inte meningen.

Jag har inte gjort många knop idag. Kom mig inte ut ur huset efter jag promenerat med barnen till förskola och skola.

Så när jag skulle hämta dem, var jag också tvungen att handla mat. Tog med mig barnen och drog till Kvantum. Där fick de varsin liten kärra, som de skramlade omkring med vartefter jag fyllde dem. Norah lyckades nära på välta sin ett par gånger. Inne på Kvantum provsmakades det kladdkaka med spraygrädde och så en parmaliknande skinka, med och utan bröd samt åts en banan. :)

Då vi var klara, rullade vi till Max drive in, där två Maxboxar beställdes. Jag beställde dessutom en Lyxshake med jordgubbar, som jag tänkte att vi skulle dela på efter maten. Jag började med att ställa in den i kylen, men vält strax ut den ur sagda kyl då jag omedelbart glömt bort att den stod där och stötte ned den då jag drog ut det kalla facket överst.

Bara litet stänkte ut och jag fortsatte att packa upp mat. Trots allt provsmakande på Kvantum, mumsade barnen i sig sin middag med god aptit. Så var det dags igen. Jag drog ut samma hylla och nu splattrade så gott som all lyxshake ut ur kärlet. *sucka* Jag blev rätt ilsken och drog av en ramsa bakom Ruben, som stillsamt påpekade att han blev litet rädd när jag ropade "faaaan" så högt. Jag bad så jättemycket om ursäkt, men förklarade varför jag blev så arg och att det var på mig själv jag blev arg. Knas. X)

Vi skulle bara inte ha den där shaken med stora jordgubbsbitar i och grädde på toppen. Och det var väl lika bra det, för den här USA-resan har ökat min kroppsvikt med precis ett kilo. Förra gången ökade jag två.

Ikväll var jag så trött när jag skulle läsa med barnen, att jag somnade efter två, tre meningar - hela tiden. När vi kommit några sidor, bad jag att få fortsätta att läsa imorgon. Norah ville inte det, men litet senare sade hon att det nog var lika bra att vi fortsatte imorgon. Sötnosen! :)

Jag skall försöka duscha nu, för imorgon är det arbete som gäller. Sedan är jag ledig igen, för att jag skall arbeta på lördagen. Nåväl. Nu dusch. Eller kanske först litet bilder från Mr Samuelsson's place. :)

2 kommentarer:

en annan sa...

:-D Gud så tokigt det blir ibland...
S berättade att han somnade mellan varannan mening i godnattsångerna igår. Jag känner mig helt fit for fight men ganska fysiskt sliten av allt sittande (märkligt).
Har INTE tänkt väga mig (åt dessutom närapå fyra glassar på vägen hem igår, ingen utom jag var glassugen och fyra supergoda glassar inköpta - vad gör man?). 8-)

Morskan sa...

8D Helt galet! Jag får nästan aldrig äta glass, utom en enstaka Ben & Jerry's. G har blivit så himla restriktiv med allt som kan kallas godis och jag kan nästan inte förmå mig att äta ensam (med G bredvid - är jag helt ensam kan jag. Tyvärr.).