tisdag 24 januari 2012

Actionpackat.

Förra helgen kom vi oss ut hela familjen. Det var en enkel utflykt och det behövs inte alltid något mer än så. Norah ville åka skridskor och isen var _äntligen_ spolad på Furupark. Så vi traskade iväg med skridskor på barnens fötter och vinterskorna i påse. Barnen fick åka bob och madrass dit.
Norah hade jättekul på skridskorna, medan Ruben surade svårt. Han föll ju ideligen detta första åk för året och det föll inte sonen på läppen. Han kämpade ändå litet  mellan varven, men allt lättade för honom då de fick byta till vanliga skor. :)
De har ju en jättefin kulle på Furupark, som vintertid blir ett sanslöst eldorado av rutschbanor och grävda grottor. Så där tillbringade vi en längre stund än på skridskoisen. Jag hade såklart kameran med och tog en del serier med bilder. Här valde jag ut de mest actionpackade, som sagt! :)
Ny teknik som Ruben fick lära sig av storasyrran. Man arrangerar madrassen på krönet av åket, tar sats och kastar sig på madrassen och iväg med full fart!

Själv känner jag mig allt annat än actionpackad. Ruben är sjuk sedan i söndags (Norah var hemma torsdag och fredag, med G som också var sjuk. De hade båda feber och ont i magen). Igår pusslade G och jag och tog halva dagen var hemma med Ruben. Idag hade G mycket på jobbet och jag har stannat hemma.

Ruben väckte mig vid elvatiden (!!!) och detta borde ju få mig att sprattla omkring som en Duracellkanin. Men istället har jag känt mig som en trasa hela dagen och från lunchtid har jag haft en skum känsla i magsäckstrakten. Jag mår inte illa, men jag fryser och har litet huvudvärk och diffust ont i kroppen har jag också. Ok, just tempat mig på 37,9 grader, så beslutet att jag stannar hemma med Ruben imorrn känns kristallklart nu då.

Jag drar mig härmed tillbaka till brasan, soffan och G, så hörs vi igen imorrn, Kanske. ;)

4 kommentarer:

Birger sa...

Fint med backar i närområdet, det är ju verkligt roliga bilder....

teapot sa...

GUD så fina bilder!!!!!!

teapot sa...

Och krya på dig hörru!
*kramar*

Birger sa...

Verkligen fartfyllda, och med sol!