torsdag 7 augusti 2008

Förkylt?

Idag har Ruben varit så grinig och jag menar verkligen grinig. Sista halvtimmen innan lunch grät han nästan oavbrutet, åt allt. Sedan var det helt ok fram till han skulle sova middag och allt var bra efter vilan också. Men så innan kvällsmaten var det samma visa igen, mycket gråt för det mesta som hände. Helt atypiskt.

Sista veckan har han nyst då och då. Jag är hyperuppmärksam på sådant, eftersom jag hela tiden är litet orolig för att barnen skall bli allergiska.

Jag tyckte såklart att han kändes varm ikväll också. Norah sade dessutom i villervallan innan kvällsmaten att hon inte kände sig bra i kroppen (hon sade så!) och så höll hon fram handen och måttade cirka en centimeter mellan tummen och pekfingret och sade att hon kanske bara är litet sjuk, "-men det blir braaa!" och så lät hon precis som vi gör när vi peppar våra barn då de gjort illa sig eller så.

Så har vi otur så är barnen krassliga imorgonbitti och det vore ju så helt otroligt typiskt, eftersom vi då PLANERAT ATT ÅKA TILL IKEA med Vännerna från Älvsbyn... *aarrgh*

Nåväl, vad är väl en dag på IKEA? Helt tråkig, intetsägande och helt... fantastiskt jättekul!! ;O)

Den som lever får sig.

Inga kommentarer: