onsdag 19 januari 2011

Jahapp.

Jag kan se på mina kvitton att jag gjorde några fynd i slutet av januari på rean ifjol. Efter två korta räder på stan kan jag konstatera att i år är det kört.

Jag var in på Mosaik idag, lätt dreglande över tanken på att handla av deras fina grejor till 70 % rabatt. Fanns inte ett spår kvar av rean. Bara vårnytt. Köpte som hämnd en jättefin, tunn, nästan litet gles ullmössa i petrolblått och med det rätta hänget och ett par limefärgade strumbyxor att roa mig och kollegorna med på jobbet. :)

Finns nästan inget kvar på Doffi. Likadant på H&M. KappAhl såg ut att ha en del, med det kanske mest är för att de har så trångt. Åhléns har jag inte kollat.

Tåget har gått. Så här sent i januari göres inga seriösa fynd. :(

Jag skall göra två till korta ryck på stan (här gäller det att slå sig lös - not...), på fredag och på lördag (inte hela dagar, bara några timmar i stöten), så att jag känner att jag gjort vad jag kan på reafronten. ;D

4 kommentarer:

en annan sa...

Åh. Rean... Jag spenderade upp eventuellt överskott på att betala av billånet jag.
Jihooo - som S skulle ha sagt.
Jaha - var det väl mest som det kändes.

Fast, allvarligt, det känns rätt gött att bara ha pyttelyttelite kvar på lånet när räntorna går upp. :-)
Kläder hinner jag inte köpa ändå, fast det börjar bli kris på omfångsfronten så jag måste nästan köpa lite jobbkläder. För att inte tala om galakläder inför nästa vecka! :-O :-O

Morskan sa...

Gala?! I Grekland? Lägg in datumen i kalendern, är du snäll. :)

Å, jag vet vad du menar med lånen. Jag har snart betalat av mitt sista studielån, det är ungefär två år kvar så är det klart!

Asså, jag handlar ju till kidsen. Jag brukar köpa både toppar och nederdelar, särskilt till Norah, till kommande säsong. Alltså till hösten nu då. Det känns jättebra att handla för halva priset eller ännu bättre!

Apropå gala, så fantiserar jag regelbundet kring mina och Norahs klänningar till ett visst 40-årskalas som jag hört rykten om. ;)

Och apropå det. Såg på FB att de redan börjat få förfrågningar om sommaren i Brändön, så gör ett ryck nu syrran! Om du inte skall ha det i Storforsen? Har du kollat på den anläggningen?

en annan sa...

Oj! Nej inte Storforsen, jag vill vara nära Luleå så att Norska delen av släkten får se det vi alla pratar om. Och så havet, det vill jag inte missa. :-)

Jag skall kolla med Brändön! Om de nu inte bara kommunicerar via FaceBook? Jag kontaktade dem ju redan förra sommaren men fick aldrig något svar!

"bästisen" sa...

det är nåt serious fel om du studerar kvitton från ett HELT år bakåt tiden!!!

"Sjäppe" som John Lindbäck skulle ha sagt.