måndag 31 januari 2011

Helg på ön.

Vi hade en jätteskön helg på ön. Farbror J var hemma och Ruben blev hans trogne följeslagare alla sina vakna timmar. Norah var lika förtjust hon och fort var det gjort så var farbror engagerad i sagoläsning och brottningsmatcher. :)
Då den första laken kom upp, ropade Ruben upphetsat att "-Det är en orm!". När den sista kom upp, ropade jag lika upphetsat att "-Den släpper!", fast det gjorde den ju inte. Men den var stor som en liten säl; farfar uppskattade vikten till 3-4 kg. Och vilka rommar den hade!

Vi gjorde en massa roligt ute. Farbror J och G grävde en snökoja till barnen. Vi vittjade nät både lördag och söndag och fick första dagen tre lakar och andra dagen två lakar och en gädda. Barnen åkte skidor, men bara litet och jag åkte skidor ena dagen och fick mig en rejäl genomkörare. Dagen innan var jag ute på promenad, som jag nämnt tidigare.
Vi hade himla kul också. :D

Vi åkte skoter, litet hit och litet dit. Det snöade något helt fantastiskt mycket på lördagen och på söndagen var det soligt. Vi åt och vi drack och lade oss i tid. Jag tror nog att vi laddade batterierna en aning.

---> Orkar inte stå här vid datorn längre nu. :) Dags för te och limpmacka (ja, ibland måste man få äta djupt onyttigt bröd också) med Port Salut på. Imorrn är jag ensam hemma - återkommer med fler bilder från helgen då. ;)

7 kommentarer:

en annan sa...

Tack för delningen! *kramar* Jag saknar er!

Birger sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Birger sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Birger sa...

En fullödig helg, frisk luft och vila...

Morskan sa...

Meh?! Vem är det som gör inlägg och sedan tar bort dem? Kom igen nu! :)

en annan sa...

Jag brukar också festa till det med en äkta fislimpa ibland! :-D Det är "som lördagsgodis" som Tobias skulle ha sagt. :-D

en annan sa...

Det är nog morfarn som lagt in och tagit bort kommentarer, det rör sig om tre kommentarer inom samma femminutersperiod, så det är nog troligt ett par misslyckade postningar eller dylikt. :-)