torsdag 20 oktober 2011

Fem år.

Den uppmärksamma noterar att möblemanget inte är vårt, utan syrrans. Japp, vi testade positivt hos dem och de har testat positivt hos oss (tror det var med David). :)
 
För fem år sedan hade vi ganska nyligt kommit in på förlossningen i Sunderbyn. G och jag skulle igen få vara med om det otroliga äventyret att få barn. Vår son skulle födas. <3
Ruben kom och sedan dess har han spritt solsken omkring sig. Låt vara att han frekvent surar till, men det varar aldrig länge. Idag fyller han fem år. Helt o t r o l i g t! Så stor kille vi har!

Som för att markera dagen, ljudade och skrev Ruben helt själv namnen på de fyra kamraterna han fått bjuda till sitt kalas kommande söndag. Alltså, den killen... Han liftar på Norah och suger tydligen i sig, för vi har inte ljudat och tränat något så där särdeles mycket med honom, knappt alls egentligen. Men han är ju intresserad och hakar på Norah i hennes övningar.
På ett havsbad i slutet av juni, på bilsemester på väg till moster och onkel och kusinerna. :)
 
Ruben är en fantastisk liten person. <3 Han är mjuk och känslig och väldigt finurlig. Han pratar, pratar och pratar och uttalar sig mycket om saker han skall göra och köpa då han blir stor. Han funderar mycket på olika saker. Han visar läcker talang med penna i hand! Ruben är väldigt mammig och vill aldrig bli lämnad ens en meter bakom. Han har världens vackraste ögon. Han tål inte att jäktas på - då blir det oftast fel på humöret. ;)

Vi anammar från och med nu en tradition som vännerna på Hertsön körde med förr, så Ruben har fått bestämma middagsmaten idag. På menyn står följaktligen köttbullar och makaroner. Och så litet grönsaker. :) Jag skulle nästan våga sätta en slant på att vi den fjortonde december får lov att äta plättar. ;D Men det är en senare fråga. Ikväll blir det också tårta och mormor har redan kommit. Morfar kommer också, medan farmor och farfar kommer på lördag.

Vi älskar vår pojke och världen är rikare för att han finns.

*älskar-älskar-älskar*

2 kommentarer:

Birger sa...

Tänk ändå, solstrålen har blivit fem år, det är rent roligt att umgås med honom... stor kram!

en annan sa...

Vi älskar honom också, så himla himla mycket!!!!